top of page

UNIEKE STIJL

KLEDINGADVIES

AANDACHT

Stappenplan van het boeken tot aan het ontvangen van de foto's... 

1. Je hebt mijn stijl van fotograferen en bewerken bekeken.

2. Via het contactformulier op deze website of via andere

contactmogelijkheden start je met het boeken van een shoot. 

3. We spreken samen een datum, tijd en locatie af. 

4. Je ontvangt kledingtips van mij die passend zijn bij mijn stijl. Kom je er niet uit? Je mag altijd contact met me opnemen om samen te sparren!

 

5. Een aantal dagen voor de shoot neem ik contact met jullie op om enkele kleine dingetjes door te spreken, zoals de weersvoorspellingen zodat we daarop kunnen anticiperen.

 

6.  Het is zover. DE SHOOT! Maak je geen zorgen over of eventuele kinderen er wel of geen zin in hebben. Het komt goed. Ik heb veel geduld & heb allerlei ideeën om het zo leuk en onbezorgd mogelijk te laten verlopen. En mocht er bijvoorbeeld tijdens een newbornshoot een voedingsmoment tussen zitten, geen probleem.

7. Na afloop van de shoot ontvangen jullie de factuur. Binnen 2 weken ontvangen jullie een online galerij waar jullie de favoriete foto's mogen liken. 

Zodra jullie de foto's hebben geselecteerd, ga ik deze nog gedetailleerder nabewerken en ontvangen jullie de zorgvuldig bewerkte foto's via WeTransfer. 

8. Ik vraag jullie om me te laten weten hoe jullie de shoot en alles daaromheen hebben ervaren. Dat helpt me met mijn bereik, plaats dit op mijn website & het is natuurlijk heel leuk en waardevol.

De kers op de taart is dat ik de foto's mag gebruiken voor mijn portfolio. Mocht je dat liever niet willen, laat me dat dan even weten.

Kledingstress? 
Tips voor kleuren die passend zijn bij mijn stijl.

bottom of page