top of page

BABY

Om te beginnen start ik met een persoonlijk stukje. Ik heb altijd al heel veel liefde gehad voor baby's. In mijn vroegere jaren paste ik veel op & na de middelbare school ben ik de opleiding tot Verzorgende IG gaan volgen met uitstroom tot kraamverzorgende. 

Ik heb een paar jaar met heel veel passie en plezier in de kraamzorg gewerkt. Het assisteren tijdens een geboorte, de kraamtijd... Vooral heel veel liefdevolle momenten, emoties en warmte. 

Anker 1

GEBOORTEREPORTAGE

 

'Er is niets zo bijzonder om de geboorte van jullie kindje vast te laten leggen.'

 

 De geboorte van jullie kindje. Jullie hebben er naar uitgekeken en dan is het moment daar. Jullie gaan door een rollercoaster van emoties. Super spannend. 

Een uniek, bijzonder moment...

- Werkwijze -

Wanneer jullie graag willen dat ik de geboorte van jullie kindje vastleg, plannen we samen een kennismakingsgesprek. Mijn doel is dat jullie je prettig voelen bij het idee dat ik ook in de ruimte aanwezig ben tijdens de geboorte en dat jullie achteraf kunnen zeggen: 'We hadden niet eens in de gaten dat je er was.'. We spreken af dat jullie mij op de hoogte houden van veranderingen. We hebben contact met elkaar over hoe de zwangerschap verloopt. 

Zodra de bevalling begint wordt ik op de hoogte gebracht door de contactpersoon die we samen hebben afgesproken. Dit kan bijvoorbeeld papa zijn of de verloskundige. Tip: zodra je kiest voor verloskundige als contactpersoon ben je verzekert dat jullie je vooral niet bezig hoeven te houden met mij. 

Zodra er 5 á 6 cm ontsluiting is kom ik jullie kant op. Dit kan zowel thuis als in het ziekenhuis zijn. Tijdens de bevalling zorg ik ervoor dat ik, ondanks dat ik me op de achtergrond verplaats, alle momenten en emoties voor jullie vastleg. 

Ik ben aanwezig tot 2 uur na de geboorte. De reden hiervoor is omdat ik dan nog o.a. de eerste controles bij jullie kindje vast kan leggen, de eerste ontmoeting tussen jullie pasgeboren kindje en evt. broertjes/zusjes, beschuit met muisjes... 

Na afloop krijgen jullie de zorgvuldig bewerkte foto's in hoge resolutie op een usb-stick + daarbij een mini-fotoalbum. 

'Ik kijk er naar uit om bij de geboorte van jullie kindje aanwezig te mogen zijn, zodat ik de herinnering vast kan leggen & jullie hier voor altijd naar terug kunnen kijken.'

- 450 euro -

Anker 2

DE KRAAMWEEK

De kraamweek. Ik heb zelf in de kraamzorg gewerkt dus hoe een kraamweek er globaal gezien uit ziet, is voor mij niet onbekend. Veel mensen hebben geen idee. Wat houdt dat in? Wat komt de kraamverzorgster doen? Is de kraamzorg wel nodig? Als ik die vragen krijg moet ik altijd lachen... Tijdens de kraamweek gebeuren er zoveel dingen en jullie leren zoveel nieuwe dingen waaraan jullie misschien nooit gedacht hebben. 

Jullie worden geleefd. Zowel mama als papa en evt. broertjes/zusjes. Omdat jullie zo geleefd worden, denken jullie misschien minder aan het vastleggen van wat er allemaal gebeurt & daarom voel ik me vereerd om tijdens de kraamweek aanwezig te mogen zijn, zodat jullie hier achteraf op terug kunnen blikken.

- Werkwijze -

De kraamweek is een intieme week, de eerste week van jullie kindje waarbij ook vele
emoties aan bod komen, van een lach tot
een traan.

Pure emoties vastleggen. Dat is mijn uitgangspunt en doe ik doordat ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig probeer te zijn. Terwijl jullie doorgaan met de gang van zaken en jezelf mogen en kunnen zijn, leg ik vast wat er gaande is. Denkend aan een badmomentje, huid op huid contact, voedingsmoment, ontbijt op bed, bezoek ontvangen, beschuit met muisjes, eventuele trotse broertjes/zusjes, bijbehorende emoties enzovoorts. Ik zal ongeveer 2,5 uur aanwezig zijn, maar dat is afhankelijk van hoe het verloopt. Na afloop (binnen twee weken), ontvangen jullie de foto's in een online galerij. Vanuit de online galerij kiezen jullie welke foto's jullie graag willen zodat ik deze nog zorgvuldig na bewerk en ze uiteindelijk in hoge resolutie bij jullie via WeTransfer aflever. Daarbij krijgen jullie een mini fotoalbum zodat jullie voor altijd terug kunnen blikken naar de bijzondere week. 

- 300 euro -

40 zorgvuldig bewerkte foto’s met hoge resolutie. 

Extra foto's bijbestellen is mogelijk. 

NEWBORN
Anker 3

Daar is jullie zoontje/dochtertje dan! Die schattige donshaartjes, babyhuidje, knuffelmomentjes, huid-op-huid contact...

Jullie zoontje/dochtertje zet ik alleen op de foto, maar het is ook erg leuk als jullie als trotste ouders en evt. trotse broertjes/zusjes mee op de foto gaan. Dit zorgt voor intieme, liefdevolle beelden.

Ik kom bij jullie thuis wat ervoor zorgt dat jullie je comfortabel mogen voelen in jullie eigen omgeving. De newbornshoot plannen we zodra jullie kindje geboren is en vindt vaak tussen 2 en 6 weken plaats na geboorte. Maar dat hangt natuurlijk volledig af wat jullie wensen hierin zijn. Maak jullie wensen bespreekbaar zodat ik jullie het gewenste resultaat kan geven. 

Ik heb een ruim aanbod aan dekentjes en andere accessoires die ik zal meenemen voor tijdens de shoot.

- 225 euro -

30 zorgvuldig bewerkte foto’s met hoge resolutie. 

Extra foto's bijbestellen is mogelijk. 

Inclusief 3 fotoafdrukken naar keuze!

bottom of page