top of page

 

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! 

 

 

 

Even voorstellen...

Ik ben Marlou van Limpt, 27 jaar & woon samen met mijn vriend en ons dochtertje Len in een gezellig dorpje in Brabant. Fotograferen begon bij mij als hobby. Doordat ik resultaten liet zien op social media, klanten tevreden waren en dit doorvertelden, kwamen er steeds meer aanvragen. Hier kreeg ik enorm veel energie van om door te gaan met fotograferen. 

Naast mijn werkzaamheden als fotograaf werk ik in de zorg. Mega leuke combi!

Voorheen werkte ik in de kraamzorg, maar omdat ik steeds meer shoots in wilde plannen ben ik geswitcht naar de gehandicaptenzorg. Omdat de kraamzorg toch ook echt wel bij me past maar de switch een goede keus is geweest, vind ik het nu erg leuk om tijdens een geboorte, een kraamweek of een newbornshoot foto's te mogen maken. En hoe geruststellend is het dat ik als fotograaf ervaring heb met baby's, weet hoe een kraamweek globaal gezien verloopt en bij geboortes aanwezig ben geweest!

Hoe mijn passie voor het fotograferen van kinderen is ontstaan? Dat is vooral omdat mijn liefde voor kinderen heel groot is. Ik word enthousiast van hun energie en vooral van hoe ze lekker zichzelf zijn. Ik laat kinderen dan ook hun gang gaan zodat er pure beelden ontstaan zodat je later terug kunt kijken op de periode van hoe jullie kindje op dat moment was. 

Het mooie aan foto's is dat je ze voor altijd bij je hebt en dat je het moment/die periode nooit meer vergeet. Ik vind het belangrijk dat jullie jezelf kunnen zijn tijdens de shoot en dat de shoot ontspannen verloopt. Hoe ik daar voor zorg als fotograaf? Door jullie gerust te stellen, een praatje met jullie te maken om elkaar beter te leren kennen en ik jullie vooral jullie gang laat gaan.

Ik heb heel veel zin om jullie te leren kennen en voor jullie een bijzondere herinnering vast te mogen leggen.

 

bottom of page